Domowe Marynowane Warzywa

Domowe Marynowane Warzywa
Domowe marynowane warzywa z grubsza 10 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,03 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 8G tłuszczu i w sumie 160 kalorii. Jeśli masz pod ręką dressing, cebulę, pomidorki koktajlowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób naprawdę lubiło ten dodatek. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 59%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Marynowane Warzywa, Marynowane Warzywa, oraz Marynowane Warzywa.

Instrukcje

1
Połącz różyczki brokułów, grzyby, kasztany wodne, cebulę i dressing w dużej misce. Przykryć; marynować kilka godzin, od czasu do czasu mieszając. Tuż przed podaniem dodaj pomidorki koktajlowe, delikatnie mieszając, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
B CukierB Cukier
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
Woda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania KokosówWoda Kokosowa Lub Mleko *patrz Uwaga Dotycząca Pękania Kokosów
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn