Domowe Ciasteczka Z Biedronką

Domowe Ciasteczka Z Biedronką
Domowe ciasteczka z Biedronki mogą być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Na 43 centy za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanina płynnych barwników spożywczych, krem z kamienia nazębnego, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Ciasteczka Biedronka, Przystawki Biedronka, oraz Babeczki Biedronka podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, masło śmietany, oleju i cukrów, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj dwa jajka, po jednym na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu. Beat w wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
3
Połączyć mąkę, krem z kamienia nazębnego i sody oczyszczonej; stopniowo dodawać do śmietany mieszaniny i dobrze wymieszać. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny lub do łatwego w obsłudze.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4
Na posypanej mąką powierzchni rozwałkować ciasto do 1/4 cala. grubość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
5
Cięcie z 3-in. okrągłe ciastko słodsze zanurzone w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
6
Miejsce 1 w. od siebie na lekko nasmarowanych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
W małej misce ubić pozostałe jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Dodaj czerwony barwnik spożywczy; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
9
Przeczesać wycięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąć CiasteczkaWyciąć Ciasteczka
10
Piec w temperaturze 375° przez 8 minut. Za pomocą małego nowego pędzla i czarnego barwnika spożywczego pomaluj dwie linie, tworząc skrzydła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
11
Ułóż cztery czekoladowe chipsy w pół okręgu na górnej trzeciej części każdego ciastka. Losowo umieść 16 kawałków czekolady na dolnej części ciastka na plamy. Wróć do piekarnika na 1 minutę lub do stopienia wiórów.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
12
Rozłóż cztery żetony, aby utworzyć głowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
13
Dla oczu umieść dwa białe chipsy, spiczastą stroną w dół, nad roztopioną czekoladą. Wróć do piekarnika na 1 minutę lub do lekkiego stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
14
Umieść jeden miniaturowy chip czekoladowy na środku każdego białego Chipa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
15
Wyjąć do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygnąć.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn