Ciasto biedaka
Ciasto biedaka wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 24g białka, 22g tłuszczu i w sumie 391 kalorii. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,44 USD za porcję. Jeśli masz pod ręką krem z zupy grzybowej, ser cheddar, mieloną wołowinę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 10 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Z łyżką wynik 73%, to danie jest solidne. Spróbuj Stroganow biedaka, Stek biedaka, oraz Obiad biedaka dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Gotuj i mieszaj mieloną wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu, aż się zrumieni i kruszy, około 10 minut; dopraw solą, czarnym pieprzem, czosnkiem w proszku i cebulą w proszku.
Spuścić nadmiar tłuszczu. Wymieszaj śmietanę z zupy grzybowej i fasolki szparagowej z mieloną wołowiną i gotuj na wolnym ogniu.
Rozłóż mieszankę mielonej wołowiny na naczyniu żaroodpornym o wymiarach 9x13 cali.
Rozłóż tłuczone ziemniaki równomiernie na mielonej mieszance wołowej.
Posyp serem Cheddar na wierzchu.
Piec w nagrzanym piekarniku do podgrzania, około 20 minut.