Need a dairy free i pescatarian hor d ' oeuvre? Homemade autentyczne ryby Gefilte może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 8. Na 7,13 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jest to drogie przepis dla fanów Żydowskiego jedzenia. Mieszanka wody, jaj, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Food.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 64%. Spróbuj Domowe smażone na patelni ryby Gefilte na Haute Pascha Seder, Ryba Gefilte, oraz Pieczona Ryba Gefilte dla podobnych receptur.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.