Domowa Pieczeń W Garnku
Domowa pieczeń to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 34g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jeśli masz małe marchewki, ząbki czosnku, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Domowa Pieczeń W Garnku, Domowa Pieczeń Wołowa, oraz Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Pieczeń wołową umieścić w holenderskim piekarniku; posypać 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Dodać cebulę, czosnek, tymianek i bazylia.
Wlać bulion na wierzch. Kryć się.
Piec w 177°. przez 1 godzinę 30 minut.
Wyjąć holenderski piekarnik z piekarnika. Obróć pieczeń i dodaj ziemniaki, pasternak i marchew. Przykryć; piec dodatkowe 45 do 60 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Łyżką szczelinową wyjąć pieczeń i warzywa z holenderskiego piekarnika; umieścić na półmisku. Przykryj, aby się ogrzać.
W małej misce, połączyć wodę, skrobia kukurydziana i pozostałe 1/4 łyżeczki soli; dobrze wymieszać.
Umieścić holenderski piekarnik na średnim ogniu. Powoli dodaj mieszaninę skrobi kukurydzianej do kapiących w holenderskim piecu, stale mieszając. Gotować i mieszać, aż bąbelki i zgęstnieje.
SOS podawać z pieczeniem i warzywami.