Domowa Pieczeń W Garnku

Domowa Pieczeń W Garnku
Domowa pieczeń to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 34g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jeśli masz małe marchewki, ząbki czosnku, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Domowa Pieczeń W Garnku, Domowa Pieczeń Wołowa, oraz Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pieczeń wołową umieścić w holenderskim piekarniku; posypać 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Dodać cebulę, czosnek, tymianek i bazylia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
BazyliaBazylia
TymianekTymianek
4
Wlać bulion na wierzch. Kryć się.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
5
Piec w 177°. przez 1 godzinę 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć holenderski piekarnik z piekarnika. Obróć pieczeń i dodaj ziemniaki, pasternak i marchew. Przykryć; piec dodatkowe 45 do 60 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
PasternakPasternak
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PiekarnikPiekarnik
7
Łyżką szczelinową wyjąć pieczeń i warzywa z holenderskiego piekarnika; umieścić na półmisku. Przykryj, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Piec HolenderskiPiec Holenderski
8
W małej misce, połączyć wodę, skrobia kukurydziana i pozostałe 1/4 łyżeczki soli; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Umieścić holenderski piekarnik na średnim ogniu. Powoli dodaj mieszaninę skrobi kukurydzianej do kapiących w holenderskim piecu, stale mieszając. Gotować i mieszać, aż bąbelki i zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
10
SOS podawać z pieczeniem i warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia71
Magazyn