Dip Z Pieczonej Czerwonej Papryki I
Pieczony Dip z czerwonej papryki może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,35 USD za porcję. 8 osób próbowało i polubiło ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 4 godziny i 45 minut. Jeśli masz pod ręką wino, ocet destylowany, oregano i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują 5-Minutowy Dip Z Pieczonej Czerwonej Papryki, dip z pieczonego pomidora i czerwonej papryki, oraz Łatwy Pieczony Dip Z Czerwonej Papryki.
Instrukcje
W dużym rondlu umieść pokrojone w kostkę pomidory z zieloną papryką chile, pieczoną czerwoną papryką, cebulą, czerwonym winem, brązowym cukrem, ostrą papryką chile, pastą pomidorową, destylowanym białym octem, czosnkiem, oregano i kminkiem. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i pozostawić mieszaninę na wolnym ogniu około 30 minut.
Umieść miksturę w blenderze i zmiksuj do pożądanej konsystencji. Schłodź w lodówce 4 godziny lub do ostygnięcia przed podaniem.