Dip Z Czarnej Fasoli
Need a bezglutenowa i wegetariańska przystawka? Dip z czarnej fasoli może być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 123 kalorie. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 14 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mieszanka czosnku w proszku, sos pieprzowy, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Domowej roboty sos z Czarnej Fasoli (aka sos czosnkowy z czarnej fasoli lub pasta z Czarnej Fasoli), Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp, oraz Edamame, Black Bean & Black-Eyed Pea Salad With kminek Vinaigrette.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W misce do miksowania fasolę rozgnieść widelcem.
Połączyć sos sałatkowy, śmietana, zielone chili, kolendra, chili w proszku, czosnek w proszku i sosem paprykowym. Dobrze się mieszają. Przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Podawać z pieczonymi chipsami tortilla.
Tortille lekko spryskać oliwą z oliwek i lekko posypać solą.
Piec, aż chrupiące i lekko rumiane.