Dip z białej fasoli i boczkiem z chipsami z rozmarynu Pita
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Dip z białej fasoli i bekonu z rozmarynem chipsy Pita może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 105 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pitas, ząbki czosnku, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Dip z białej fasoli z chipsami Pita, Dip z białej fasoli i kolendry z prażonymi chipsami Pita, oraz Dip pieczony czosnkiem z białej fasoli z rozmarynem Pita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować chipsy, połącz pierwsze 4 składniki. Ułóż kliny pita w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Lekko pokryć kliny pita sprayem do gotowania; posypać równomiernie mieszanką rozmarynu. Lekko zalać kliny pita sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 20 minut lub do złotego koloru.
Aby przygotować dip, ugotować boczek w małym rondlu na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Wyjąć boczek z patelni łyżką szczelinową; odstawić.
Dodać czosnek do kapieli na patelni; gotować 1 minutę, często mieszając.
Dodać bulion i fasolę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 10 minut.
Połączyć mieszaninę fasoli, cebula, i pozostałe składniki w robocie kuchennym, i proces do gładkiej. Wymieszać łyżką do miski; wymieszać w 1 łyżce boczku.
Tuż przed podaniem posypać pozostałym boczkiem.