Dip Z Awokado I
Dip z awokado i jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 9g białka, oraz 24g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mało kto lubi tę przystawkę. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz zieloną cebulę, oliwki, fasolę refried i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Kremowy Dip Z Awokado Z Szalkami, Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, oraz Dip Do Pizzy.
Instrukcje
Rozgrzaną fasolę rozłożyć równomiernie na średniej wielkości półmisku. Jeśli fasola jest wodnista, schłodzić przez 20 do 30 minut.
Obrać awokado i usunąć pestki. W robocie kuchennym wymieszaj awokado z majonezem, kwaśną śmietaną i przyprawą taco, aż będzie gładka.
Polać fasolą. Top z serem cheddar.
Dodaj sałatę, pomidory, zieloną cebulę, zielony pieprz i czarne oliwki w razie potrzeby. Przechowywać w lodówce aż do podania.
Podawać z ulubionymi chipsami tortilla.