Dip z awokado i jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 9g białka, oraz 24g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mało kto lubi tę przystawkę. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz zieloną cebulę, oliwki, fasolę refried i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Kremowy Dip Z Awokado Z Szalkami, Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, oraz Dip Do Pizzy.
Instrukcje
1
Rozgrzaną fasolę rozłożyć równomiernie na średniej wielkości półmisku. Jeśli fasola jest wodnista, schłodzić przez 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Refried
Funtów Jeżyn (około
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
2
Obrać awokado i usunąć pestki. W robocie kuchennym wymieszaj awokado z majonezem, kwaśną śmietaną i przyprawą taco, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę