Ogrodowy Dip warzywny może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja zawiera 20 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka liści estragonu, sos pieprzowy, zielona cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 26%. Podobne przepisy to Dip Warzywny Ogrodowy, Garden Vegetable Medley, oraz Zupa Jarzynowa Ogrodowa.
Instrukcje
1
Szpinak, pietruszkę, wodę, cebulę i estragon wymieszać w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ciepło do niskiego; pokrycie. Dusić 1 min.; drenaż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Umieścić mieszaninę szpinaku w blenderze lub robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać pozostałe składniki; przykryć. Zmiksować na gładką masę.