Dip Taco
Przepis na Taco Dip jest gotowy w około 15 minut i jest zdecydowanie doskonałą opcją bezglutenową i wegetariańską z dodatkiem lakto ovo dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 9 g białka i 12 g tłuszczu. Za 92 centy za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15 osobom. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Do tego przepisu z Allrecipes potrzebne są oliwki, sałata lodowa, śmietana i wegetariańska fasolka szparagowa. Wiele osób przygotowało ten przepis, a 273 stwierdziło, że był strzałem w dziesiątkę. Dzięki temu przepisowi Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 45%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Taco Dip, Taco Dip i Taco Dip.
Instrukcje
Umieść fasolę na dnie naczynia z przezroczystego szkła o wymiarach 9 x 13 cali.
W średniej misce połącz kwaśną śmietanę z przyprawą do taco.
Rozłóż mieszaninę na fasoli.
Salsę rozsmaruj na wierzchu kwaśnej śmietany. Na kwaśną śmietanę połóż warstwę sałaty, pomidorów, cebuli i oliwek.
Posypujemy wierzch serem i podajemy.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti doskonale komponuje się z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Karthauserhof Riesling QbA Ruwer z oceną 4,1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Karthauserhof Riesling QbA Ruwer