Dip Do Pizzy Na Zimno
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc wypróbuj Dip na zimną pizzę. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 314 kalorii, 10g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz oliwki, grzyby, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dip Do Pizzy, Pizza BLT na zimno, oraz Pizza Wegetariańska Na Zimno dla podobnych receptur.
Instrukcje
Serek rozprowadzić na 14-calowym. patelnia do pizzy.
Rozprowadzić sos do pizzy w granicach 1/2 cala. krawędzi.
Posypać pieczarkami, szynką, oliwkami, pepperoni, cebulą, zielonym pieprzem i serem. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub do ostygnięcia.
Podawać z chipsami tortilla.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto