Dip Cytrynowo-Szpinakowo-Karczochowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać cytrynowy Szpinak-Karczoch Dip spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 304 kalorie, 4G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka mieszanki zupy jarzynowej, majonez, chipsy tortilla i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, Pieczony Dip Ze Szpinakiem I Karczochem, oraz Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwsze 7 składników w dużej misce.
Dobrze spuścić rozmrożony szpinak, naciskając między papierowymi ręcznikami; wymieszać z mieszanką karczochów. Przykryć i schłodzić 30 minut lub do 2 dni.
Podawać z różnymi kukurydzą lub chipsami tortilla.
Uwaga: można zastąpić lekkim majonezem i kwaśną śmietaną. Tylko w celach testowych użyliśmy Lipton Vegetable Soup & Dips
Dip pieczony czerwoną papryką-szpinakiem: substytut 1/2 (12-oz.) słoik pieczonej czerwonej papryki, odsączonej i posiekanej, na karczochy serca. Postępuj zgodnie z przepisem.