Diabelskie Piersi Z Kurczaka

Need a dairy free main course? Deviled piersi kurczaka może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 15 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól, musztardę miodową, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 56%. Spróbuj I Ain ' t Chicken Chicken: chrupiące pieczone piersi z kurczaka z pomarańczą i kardamonem, Piersi z kurczaka nadziewane Prosciutto i serem Gruyère (Kurczak Cordon Bleu), oraz Sunny ' s Ham and Cheese faszerowane piersi z kurczaka (Kurczak Cordon Bleu) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić bułkę tartą w dużej, zamykanej plastikowej torbie.
Dodać kurczaka, uszczelnić worek, i wstrząsnąć do Płaszcz kurczaka z bułką tartą.
Rozgrzać olej w dużej, nieprzywierającej patelni na średnim ogniu.
Dodaj kurczaka. Gotować 3 protokół z każdej strony, lub aż rumiane.
Dodać wino, pikantny, sól, i grzyby do kurczaka. Przykryj i zmniejsz ciepło. Gotować na wolnym ogniu przez 15 minut, lub aż kurczak jest gotowy.
Kurczaka i grzyby wyjąć łyżką szczelinową i ułożyć na talerzu.
Dodaj sok z cytryny i musztardę na patelni, i dobrze wymieszać.
SOS podawać z kurczakiem.