Devilicious " Jajka
Devilicious " jajka mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 50 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 31 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sos sałatkowy, jajka, pokrojone zioła i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Devilicious Cookie Cake Delights, Scottish Eggs - co może pokonać gotowane jajka smażone w głębokim tłuszczu, gdy pokryte kiełbasą, oraz Jaja ziębickie: Tajskie smażone jajka na twardo w sosie Tamaryndowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 3-quart, umieścić jaja w jednej warstwie; dodać wystarczająco zimnej wody, aby pokryć jaj o 1 cal. Przykryć; podgrzać do wrzenia.
Wyjąć z ognia; odstawić na 15 minut. Podczas gdy jajka stoją, pokroić różne zioła i warzywa do dekoracji.
Odcedzić jajka; natychmiast umieścić w zimnej wodzie z kostkami lodu lub przepuścić zimną wodę nad jajami, aż do całkowitego ostygnięcia. Aby usunąć skorupę, trzeszcz ją, delikatnie dotykając całej; toczyć się między rękami, aby poluzować. Obrać, zaczynając od dużego końca.
Każde jajko pokroić wzdłuż na pół. Wyjąć żółtka do małej miseczki; zacieru widelcem.
Majonez i musztardę wymieszać z żółtkami. Białka napełnij mieszanką żółtkową, lekko ubijając.
Posypać papryką i udekorować pożądanymi ziołami i warzywami. Przykryć luźno i przechowywać w lodówce do 24 godzin.