Deviled Eggs
Przepis Deviled Eggs jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 54 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 24 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, ostry sos, majonez, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako tania przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Zielone jajka i szynka, oraz Zielone jajka i szynka: jajka zapiekane.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Napełnij duży garnek wystarczającą ilością wody, aby przykryć jajka, a następnie doprowadzić do wrzenia. Za pomocą łyżki szczelinowej delikatnie obniżyć jajka do wrzącej wody. Przykryć i niech gotować na wolnym ogniu przez 10 protokół.
Wyjąć jaja z ognia i uruchomić pod zimną wodą, aż do całkowitego ostygnięcia.
Jajka obrać, pokroić na pół i wyłożyć żółtka do średniej miski.
Dodaj majonez, musztarda, ogórki, sok z ogórków, cukier, ocet, ostry sos i sól i pieprz do smaku, i wymieszać widelcem, aż dobrze połączone.
Za pomocą małej łyżeczki wypełnij każdą połowę białka z dużą łyżeczką nadzienia. Lekko posypać papryką do dekoracji.