Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Deviled Crab. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 543 kalorie, 20g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.77 za porcję. Mieszanka soku z cytryny, pieprz, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Deviled Crab, Deviled Crab Dip, oraz Deviled Crab dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 6 składników w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj 1 szklankę roztopionego masła, 4 szklanki bułki tartej i następne 3 składniki. Łyżka mieszanki mięsa krabowego do 10 muszli do pieczenia lub pojedynczych naczyń do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. GEN5 Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.