Deser Imbirowo-Brzoskwiniowy
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 303 kalorie, 4G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz brzoskwinie, pekany, jogurt brzoskwiniowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Soy Ginger Glazed Halibut w / Ginger Peach Relish, Deser Z Kruszonką Brzoskwiniową, oraz Brzoskwiniowy Deser Bliss dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieścić ciasteczka i 1/2 szklanki kawałki pekan w robocie kuchennym. Przykryć i przetworzyć do zgniecenia.
Dodać masło; proces do wymieszania. Naciśnij równomiernie w prostokątnej patelni o wymiarach 13x9x2 cali.
Piec 8 do 10 minut lub do środka jest ustawiony, gdy lekko dotknięty. Całkowicie schłodzić, około 25 minut.
Rozprowadzić mrożony jogurt na ostudzonej skórce. Zamrozić 30 minut.
Ubitą polewę posmarować mrożonym jogurtem; posypać drobno posiekanymi orzechami pekan. Zamrozić około 4 godzin lub do twardości.
Aby służyć, odstawić w temperaturze pokojowej 5 do 10 minut.
Deser pokroić w kwadraty. Top każdy kwadrat z 2 lub 3 plastry brzoskwini.