Deser Dyniowo-Jabłkowy
Wolno gotujący deser dyniowo-jabłkowy wymaga ok. 2 godziny i 15 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 432 kalorie, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka nadzienia szarlotka, mielona gałka muszkatołowa, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Deser Dyniowo-Jabłkowy, Slow Cooker Baked Apple Deser, oraz Slow Cooker Jabłkowy Pudding Dyniowy.
Instrukcje
Spray 3 1/2-do 6-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. Łyżka ciasto nadzienie do kuchenki; rozprowadzić równomiernie.
Beat pozostałe składniki z wyjątkiem lodów z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 1 minuta, skrobanie miski stale. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Wlać ciasto na ciasto nadzienie.
Przykryć i gotować na wysokim ustawieniu ciepła 1 godzinę 30 minut do 2 godzin lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta.
Podawać z lodami. Uwaga: ten przepis został przetestowany w powolnych kuchenkach z elementami grzejnymi z boku i na dole kuchenki, a nie w kuchenkach, które stoją tylko na podgrzewanej podstawie. W przypadku powolnych kuchenek z podgrzewaną podstawą, postępuj zgodnie ze wskazówkami producentów dotyczącymi nakładania warstw składników i wyboru temperatury.