Delikatne Bażanty
Delikatne Bażanty mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 434 kalorie, 13g białka, oraz 36 g tłuszczu. 111 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka boczku, pieczarek, soli i mielonego pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest raczej złe. Spróbuj Pieczone Bażanty z farszem ostrygowym, Pieczone Bażanty z kiełbasą Bawolą i kiszoną kapustą musującą, oraz Delikatny kurczak z grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić bażanty w dużej wolnej kuchence. Zawiń i zasłoń boczek na ptakach, przykrywając bażanty tak bardzo, jak możesz.
Skondensowaną zupę, śmietanę, wodę, posiekaną cebulę, mieszankę zupy cebulowej i grzyby ubić razem w misce do miksowania. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Gotować na niskim poziomie przez 8 do 10 godzin lub na wysokim przez 5 do 7 godzin.