Deep Dish Layered Salad

Deep Dish Layered Salad
Deep Dish warstwowe sałatka może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.03 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 385 kalorii. 142 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek w proszku, jajka, seler, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest solidne. Spróbuj Deep-Dish Warstwowy Budyń Bananowy, Deep-Dish szynka Quiche z ziołami i sałatka ze szparagów, oraz Deep Dish kiełbasa Pizza z sałatką szpinakową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić jajka w rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia; przykryć, zdjąć z ognia i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Jajka wyjąć z gorącej wody, ostudzić, obrać i posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
3
Warstwa 1/2 sałaty na dnie dużej miski. Następnie z warstwą selera, papryki, zielonej cebuli, grzybów, grochu i jajka. Wierzch z pozostałą sałatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Przygotować dressing ubijając razem majonez, brązowy cukier, czosnek w proszku i curry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Rozprowadzić równomiernie na wierzchu sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Posypać kawałkami boczku i parmezanem. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Kawałki BoczkuKawałki Boczku
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn