Deep-Dish Apple Tarte Tatin

Deep-Dish Apple Tarte Tatin
Deep-Dish Apple Tarte Tatin może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.76 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 812 kalorii. Jeśli masz ciasto francuskie, jabłka o złotym smaku, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 17 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Deep Dish Fresh Peach Pie - Le Creuset Round Tarte Tatin Pan, Tarta Jabłkowa Tatin, oraz Tarta Jabłkowa Tatin.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. w dużym rondlu na średnim ogniu, dodać wodę i cukier i gotować karmelizować cukier, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Na ImprezyNa Imprezy
2
Dodać masło i wymieszać do rozpuszczenia. Weź 4 duże ramekiny i wlej karmel do dna i ułóż 1 połówkę jabłka, przyciąć bok na dole każdego ramekina. Weź pozostałe połówki i pokrój je na 3 kliny, aby wypełnić luki w górnej części każdego ramekinu, aby stworzyć równą powierzchnię, na której ciasto będzie leżeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Jabłka posypać cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4
Ciasto rozwałkować za pomocą foremki do ciastek wyciąć okręgi wielkości ramekinów i umieścić na jabłkach składając je na brzegach. Zrób 3 lub 4 otwory nożem i 1 w środku, aby wypuścić parę podczas pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
5
Piec przez 20 minut, a następnie pozostawić na 15 minut. Ważne jest, aby to zrobić, w przeciwnym razie jabłka rozpadną się po odwróceniu. Weź talerz obiadowy i połóż go na każdym ramekinie. Obrócić i powoli usunąć ramekin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Podawać z lodami waniliowymi kupionymi w sklepie. ;
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn