Czosnek i korzeń selera puree Spuds
Czosnek i korzeń selera puree Spuds może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30 i wegetariański przepis ma 199 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 66 centów za porcję. Mieszanka soli i mielonego pieprzu, korzeń selera, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 83%. Podobne przepisy to Puree ziemniaczane z czosnkiem i korzeń selera, Puree Ziemniaczane I Korzeń Selera, oraz Puree Ziemniaczane I Korzeń Selera.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz ziemniaki, korzeń selera i ząbki czosnku.
Zalać wystarczającą ilość wody, aby przykryć i ustawić patelnię na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średniej i gotować na wolnym ogniu 10 minut, aż ziemniaki będą przetargu widłowego.
Odcedzić i przenieść ziemniaki, korzeń selera i czosnek do dużej miski.
Dodać maślankę i oliwę z oliwek i zacieru, aż będzie gładka (lub grudkowata, co tylko chcesz!). Złożyć szczypiorek. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.