Czerwony Chile rozdrobniony kurczak na Tacos
Przepis Red Chile rozdrobnione kurczaka na Tacos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 30 minut. Na 48 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 14. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka octu winnego, sos pomidorowy, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Crock Pot Rozdrobniony Kurczak Chile Colorado Tacos, Taco Z Kurczaka Rozdrobnione, oraz Taco Z Kurczaka Rozdrobnione dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze, miejsce chile, SOS adobo, cebula, 2 ząbki czosnku, bulion, pomidory, sos pomidorowy, ocet, granulki bulionu z kurczaka, 1/2 łyżeczki cukru i oregano. Przykryć; zmiksować na gładką masę.
W rondlu 3-quart rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać 1 ząbek czosnku; gotować i mieszać 1 minutę. Wymieszać w mieszaninie pomidorowej. Gotować 6 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż gorące. Wymieszaj sok z limonki i 1/2 łyżeczki cukru. Wymieszać kurczaka; gotować na średnim ogniu około 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina zgęstnieje.
Tymczasem tortille ciepła zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Łyżka około 1/3 szklanki mieszanki kurczaka w dół środka każdej ciepłej tortilli. Złóż każde taco na pół nad nadzieniem.