Czerwony Chile przetarł łososia z prażonej kukurydzy Vinaigrette
Czerwony Chile przetarty łosoś z prażoną kukurydzą Vinaigrette jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 334 kalorie, 2G białka, oraz 28g tłuszczu. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli i pieprzu, miodu, cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Czerwone Chile przetarte słodkie ziemniaki z zieloną cebulą Vinaigrette, Chile-przetarty łosoś z Papajanem i szalotki, oraz Chile-stek z kremową kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Red Chile Rub: rozgrzej grill do średniej wysokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwona Papryka Chili
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Połącz ancho, kminek, brązowy cukier i cynamon w średniej misce.
Łososia posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Rub 1 łyżka przyprawy rub na 1 stronie łososia i grill, rub-side w dół, aż lekko złoty kolor, o 2 do 3 protokół. Odwróć i kontynuuj grillowanie przez 3 do 4 minut dla średniej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
4
Tosty kukurydziane Vinaigrette: w dużym garnku z wrzącą wodą, blanszować kukurydzę około 5 minut.
Ubić razem sok z limonki, jalapeno i miód, aż do połączenia. Powoli ubij w oleju, aż do zemulgowania. Doprawić solą i pieprzem i złożyć kukurydzę, cebulę i kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Truskawka Bez łuski
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.