Czerwone Buraczane Risotto Z Musztardą I Kozim Serem

Czerwone buraczane Risotto z musztardą i kozim serem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz bulion warzywny, ocet balsamiczny, kozi ser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 16 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Buraczane Risotto z zieleniną, kozim serem i orzechami włoskimi, Pieczona Frittata z buraków, szalotki i koziego sera, oraz Risotto z pieczonych buraków i koziego sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu. W osobnym rondlu podgrzać bulion do gotowania na wolnym ogniu. Utrzymuj ciepło przez cały proces.
Do dużego rondla z masłem dodać buraki i cebulę. Gotować, aż cebula będzie miękka, o 8 protokół.
Dodać ocet. Stopniowo dodawaj jedną filiżankę gorącego bulionu. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Trzymaj na wolnym ogniu. Gdy ryż wchłania bulion dodać kolejną filiżankę. Nadal mieszać. Powtarzaj ten proces, aż wszystkie trzy kubki zostaną dodane. Gotować na wolnym ogniu, aż ryż i buraki będą po prostu miękkie i risotto jest kremowe, mieszając od czasu do czasu, około 15 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Risotto podawać na wierzchu zieleni. Zakończyć obfitą porcją koziego sera.