Czerwona fasola i ryż
Czerwona fasola i ryż może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 288 kalorii, 15g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka kiełbasy, nasiona selera, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć biały cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 11 godzin i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Portorykański ryż i fasola (Różowa fasola), oraz Fasola Francuska ryż, zdrowa fasola Francuska ryż z siemieniem lnianym.
Instrukcje
Wysuszoną fasolę obrać i namoczyć w wodzie przez noc.
Następnego dnia odsączyć moczoną wodę i umieścić fasolę w dużym garnku lub wolnej kuchence. Przykryć wodą i wymieszać suszony czosnek i cebulę, sól, liść laurowy, cukier, pieprz cayenne, nasiona selera, kminek i pokruszone płatki czerwonej papryki. Wepchnij szynkę do fasoli. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na małym ogniu przez 3 do 4 godzin.
Wymieszać wędzoną kiełbasę, dusić jeszcze 20 minut i podawać.