Czekoladowy Mus Z Tofu

Czekoladowy Mus Z Tofu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu indyjskich przepisów, więc spróbuj czekoladowego musu Tofu. Ten przepis służy 5. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 322 kalorie, 7G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka Jedwabnego tofu, mleko sojowe, maliny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowy mus z tofu, Czekoladowy Mus Z Tofu, oraz Mus Czekoladowy Tofu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce umieścić posiekaną słodko-gorzką czekoladę. W rondlu, połączyć mleko sojowe i skrobane wanilii. Doprowadzić do wrzenia; polać czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 łyżeczki Drobno Startej Skórki Z Cytryny1/4 łyżeczki Drobno Startej Skórki Z Cytryny
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
SoymilkSoymilk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Odstawić 1 minutę.
3
Usuń fasolę wanilii i ubijaj, aż będzie gładka. W blenderze przetworzyć odsączone jedwabne tofu, aż do uzyskania kremowej konsystencji (10 sekund).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Jedwabne TofuJedwabne Tofu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Dodać ganache; zmiksować na gładką masę (20-30 sekund). Łyżkę do 5 pojedynczych miseczek; przechowywać w lodówce, aż mus będzie twardy (1 godzina). Przed podaniem, podzielić 1/4 szklanki każdej maliny i jagody między miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian w menu? Spróbuj sparować z Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 litr) z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litr)
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litr)
100% Certyfikowany Ekologiczny Gruner Veltliner. To wino jest ziołowe, świeże i pikantne z nutami białego pieprzu, jabłka i cytrusów na podniebieniu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn