Czekoladowy Mus Z Tofu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu indyjskich przepisów, więc spróbuj czekoladowego musu Tofu. Ten przepis służy 5. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 322 kalorie, 7G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka Jedwabnego tofu, mleko sojowe, maliny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowy mus z tofu, Czekoladowy Mus Z Tofu, oraz Mus Czekoladowy Tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce umieścić posiekaną słodko-gorzką czekoladę. W rondlu, połączyć mleko sojowe i skrobane wanilii. Doprowadzić do wrzenia; polać czekoladą.
Usuń fasolę wanilii i ubijaj, aż będzie gładka. W blenderze przetworzyć odsączone jedwabne tofu, aż do uzyskania kremowej konsystencji (10 sekund).
Dodać ganache; zmiksować na gładką masę (20-30 sekund). Łyżkę do 5 pojedynczych miseczek; przechowywać w lodówce, aż mus będzie twardy (1 godzina). Przed podaniem, podzielić 1/4 szklanki każdej maliny i jagody między miseczki.