Jedna porcja zawiera 428 kalorii, 16G białka, oraz 29g tłuszczu. Na 2,52 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz czekoladę w proszku, awokado, proszek maca i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Etre en Verve, oraz Ciasto z truskawkami i śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zmiel stalówki kakao w robocie kuchennym, wyposażonym w ostrze "S", aż zostaną ładnie rozbite, nieco grubego proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stalówki Kakaowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2
Dodaj kokosa, łuskane nasiona konopi, sól i cayenne i proces przez kilka sekund, jak włączyć wszystkie składniki razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Konopi
Mielony Pieprz Cayenne
Kokos
Sól
3
Dodać agawę i daktyle i proces, aż mieszanina zacznie sklejać się krótko po naciśnięciu razem między palcami.Naciśnij skorupę do patelni do tarty, aż będzie gładko i mocno wewnątrz patelni. Ta skórka jest trochę lepka, więc używanie oleju kokosowego na dłoniach lub narzędzia (szpatułki) używanego do wciskania go może pomóc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Kokosowy
Agawa
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Daktyle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Tarta
Szpatułka
Patelnia
4
Umieść skorupę w zamrażarce podczas wykonywania nadzienia.Wszystkie składniki zmiksować do uzyskania kremowej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
Wlać nadzienie na wierzchu skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
6
Wstawić ciasto do zamrażalnika na około 1,5 godziny, aby ustawić. W tym momencie możesz pokroić ciasto, dodać słodki Coulis truskawkowy i cieszyć się, lub przenieść ciasto do lodówki, lub przechowywać go w zamrażarce, aż będziesz gotowy, aby cieszyć się.Zmiksuj składniki.