Czekoladowy krem Verve-A-licious Pie

Czekoladowy krem Verve-A-licious Pie
Jedna porcja zawiera 428 kalorii, 16G białka, oraz 29g tłuszczu. Na 2,52 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz czekoladę w proszku, awokado, proszek maca i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Etre en Verve, oraz Ciasto z truskawkami i śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zmiel stalówki kakao w robocie kuchennym, wyposażonym w ostrze "S", aż zostaną ładnie rozbite, nieco grubego proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stalówki KakaoweStalówki Kakaowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Dodaj kokosa, łuskane nasiona konopi, sól i cayenne i proces przez kilka sekund, jak włączyć wszystkie składniki razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KonopiNasiona Konopi
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
KokosKokos
SólSól
3
Dodać agawę i daktyle i proces, aż mieszanina zacznie sklejać się krótko po naciśnięciu razem między palcami.Naciśnij skorupę do patelni do tarty, aż będzie gładko i mocno wewnątrz patelni. Ta skórka jest trochę lepka, więc używanie oleju kokosowego na dłoniach lub narzędzia (szpatułki) używanego do wciskania go może pomóc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej KokosowyOlej Kokosowy
AgawaAgawa
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
DaktyleDaktyle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
4
Umieść skorupę w zamrażarce podczas wykonywania nadzienia.Wszystkie składniki zmiksować do uzyskania kremowej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
Wlać nadzienie na wierzchu skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
6
Wstawić ciasto do zamrażalnika na około 1,5 godziny, aby ustawić. W tym momencie możesz pokroić ciasto, dodać słodki Coulis truskawkowy i cieszyć się, lub przenieść ciasto do lodówki, lub przechowywać go w zamrażarce, aż będziesz gotowy, aby cieszyć się.Zmiksuj składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn