Czekoladowo-Migdałowy Bekon-Bekon I Jajka Lody

Czekoladowo-Migdałowy Bekon-Bekon I Jajka Lody
Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 8 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. 55 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać zmiażdżyć migdały, boczek, czekolada, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Śmietana z boczkiem jajka zapiekane, Linguine w sosie śmietanowym z jajkami gotowanymi i boczkiem, oraz Śmietana, szczypiorek i jajka zapiekane boczkiem.

Instrukcje

1
Pędzel roztopioną czekoladę po obu stronach każdego plastra boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
2
Połóż na wyłożonej pergaminem patelni i posyp migdałami, podczas gdy czekolada nadal się topi. Przechowywać w lodówce, aż czekolada będzie ponownie twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn