Czekoladowo-Migdałowe Batoniki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać czekolady Glazed migdałowe bary spróbować. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać migdały, masło, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Rogi Migdałowe Polane Czekoladą, Rogi Migdałowe Polane Czekoladą, oraz Sernik Kokosowo-Migdałowy Polewany Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć mąkę, brązowy cukier i sól.
Pokrój na maśle, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Pat w 13-in. x 9-po. patelnia do pieczenia pokryta sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350° przez 18-22 minut lub do momentu, gdy brzegi będą lekko rumiane.
W międzyczasie, w dużej misce, ubić białka, cukier i nadzienie migdałowe do wymieszania. Wymieszaj migdały.
Piec przez 20-25 minut lub do zestawu. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
W kuchence mikrofalowej roztopić czekoladę; mieszać aż będzie gładka.
Pokroić w kratki. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.