Przepis czekoladowe słone babeczki karmelowe mogą zaspokoić Amerykański głód w około 2 godziny i 45 minut. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 684 kalorie, 4G białka, oraz 45 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, likier kawowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Solone Karmelowe Babeczki Czekoladowe, Czekoladowe Słone Babeczki Karmelowe, oraz Solone Karmelowe Babeczki Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na babeczki: Rozgrzej piekarnik do 345 stopni F. Linia patelni cupcake z wkładkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W misce wymieszać cukier, mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną. W małym garnku na małym ogniu rozgrzać 1 szklankę wody, masło i espresso. Nie gotować! Po prostu rozpuść masło. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Papier Ryżowy
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina Wieprzowa
3
Połącz maślankę, jajka i mieszankę kawy w drugiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Połącz mokre składniki z suchymi składnikami i wymieszaj trzepaczką, aż będą gładkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Miarka ciasto do wkładek cupcake i piec przez 10 do 12 protokół. Sprawdź, czy nie ma zadków, wkładając wykałaczkę do babeczek. Jeśli wyjdzie czysty, są gotowe. Pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
W przypadku ganache: w małym garnku na małym ogniu wymieszaj czekoladę i śmietanę, aż połączą się i będą gładkie. Zdejmij ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
7
Dodaj likier kawowy, jeśli używasz i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Kawowy
8
Aby złożyć: za pomocą corer jabłko lub małą łyżką, zgarnąć małą studnię w połowie drogi w środku babeczki. Łyżka 1 łyżeczka ganache do studni, a także posmarować trochę na wierzchu babeczek. Napełnij woreczek cukierniczy wybraną końcówką z solonym karmelem maślanym. Wymieszaj krem z masłem bezpośrednio na babeczkach.
Powoli podgrzej krem w małym garnku na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
11
Podczas podgrzewania śmietany, w innym garnku na średnim ogniu, dodać jedną trzecią cukru i soli i wymieszać drewnianą łyżką do uzyskania płynu. Kontynuuj dodawanie pozostałej części cukru w 1/3 krokach. Po rozpuszczeniu całego cukru, nadal mieszaj karmel, aż osiągnie nieco ciemniejszy brązowy kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Słonina Wieprzowa
12
Wyłączyć ogień i dodać gorący krem bardzo powoli w krokach, mieszając. Bądź bardzo ostrożny, aby się nie poparzyć! Karmel jest gotowy, gdy krem i karmel są gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
13
Przełożyć do miski w celu schłodzenia. Odstawić na 1 godzinę do ostygnięcia w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
14
Dodaj schłodzoną mieszaninę karmelu do miski do mieszania i za pomocą uchwytu łopatkowego na średniej prędkości, dodawaj masło w przyrostach. Gdy krem maślany jest gładki, jest gotowy do użycia.