Czekoladowe Słone Babeczki Karmelowe

Czekoladowe Słone Babeczki Karmelowe
Przepis czekoladowe słone babeczki karmelowe mogą zaspokoić Amerykański głód w około 2 godziny i 45 minut. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 684 kalorie, 4G białka, oraz 45 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, likier kawowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Solone Karmelowe Babeczki Czekoladowe, Czekoladowe Słone Babeczki Karmelowe, oraz Solone Karmelowe Babeczki Czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na babeczki: Rozgrzej piekarnik do 345 stopni F. Linia patelni cupcake z wkładkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
W misce wymieszać cukier, mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną. W małym garnku na małym ogniu rozgrzać 1 szklankę wody, masło i espresso. Nie gotować! Po prostu rozpuść masło. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka Pomarańczowa Lub Cukier PomarańczowyPosypka Pomarańczowa Lub Cukier Pomarańczowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Połącz maślankę, jajka i mieszankę kawy w drugiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Połącz mokre składniki z suchymi składnikami i wymieszaj trzepaczką, aż będą gładkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
5
Miarka ciasto do wkładek cupcake i piec przez 10 do 12 protokół. Sprawdź, czy nie ma zadków, wkładając wykałaczkę do babeczek. Jeśli wyjdzie czysty, są gotowe. Pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
6
W przypadku ganache: w małym garnku na małym ogniu wymieszaj czekoladę i śmietanę, aż połączą się i będą gładkie. Zdejmij ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Dodaj likier kawowy, jeśli używasz i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier KawowyLikier Kawowy
8
Aby złożyć: za pomocą corer jabłko lub małą łyżką, zgarnąć małą studnię w połowie drogi w środku babeczki. Łyżka 1 łyżeczka ganache do studni, a także posmarować trochę na wierzchu babeczek. Napełnij woreczek cukierniczy wybraną końcówką z solonym karmelem maślanym. Wymieszaj krem z masłem bezpośrednio na babeczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Apple CorerApple Corer
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
9
Dekoruj jak chcesz.
10
Powoli podgrzej krem w małym garnku na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
11
Podczas podgrzewania śmietany, w innym garnku na średnim ogniu, dodać jedną trzecią cukru i soli i wymieszać drewnianą łyżką do uzyskania płynu. Kontynuuj dodawanie pozostałej części cukru w 1/3 krokach. Po rozpuszczeniu całego cukru, nadal mieszaj karmel, aż osiągnie nieco ciemniejszy brązowy kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
12
Wyłączyć ogień i dodać gorący krem bardzo powoli w krokach, mieszając. Bądź bardzo ostrożny, aby się nie poparzyć! Karmel jest gotowy, gdy krem i karmel są gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
13
Przełożyć do miski w celu schłodzenia. Odstawić na 1 godzinę do ostygnięcia w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
14
Dodaj schłodzoną mieszaninę karmelu do miski do mieszania i za pomocą uchwytu łopatkowego na średniej prędkości, dodawaj masło w przyrostach. Gdy krem maślany jest gładki, jest gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn