Czekoladowe Słone Babeczki Karmelowe
Przepis czekoladowe słone babeczki karmelowe mogą zaspokoić Amerykański głód w około 2 godziny i 45 minut. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 684 kalorie, 4G białka, oraz 45 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, likier kawowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Solone Karmelowe Babeczki Czekoladowe, Czekoladowe Słone Babeczki Karmelowe, oraz Solone Karmelowe Babeczki Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na babeczki: Rozgrzej piekarnik do 345 stopni F. Linia patelni cupcake z wkładkami.
W misce wymieszać cukier, mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną. W małym garnku na małym ogniu rozgrzać 1 szklankę wody, masło i espresso. Nie gotować! Po prostu rozpuść masło. Odstawić do ostygnięcia.
Połącz maślankę, jajka i mieszankę kawy w drugiej misce.
Połącz mokre składniki z suchymi składnikami i wymieszaj trzepaczką, aż będą gładkie.
Miarka ciasto do wkładek cupcake i piec przez 10 do 12 protokół. Sprawdź, czy nie ma zadków, wkładając wykałaczkę do babeczek. Jeśli wyjdzie czysty, są gotowe. Pozostawić do ostygnięcia.
W przypadku ganache: w małym garnku na małym ogniu wymieszaj czekoladę i śmietanę, aż połączą się i będą gładkie. Zdejmij ogrzewanie.
Dodaj likier kawowy, jeśli używasz i wymieszaj.
Aby złożyć: za pomocą corer jabłko lub małą łyżką, zgarnąć małą studnię w połowie drogi w środku babeczki. Łyżka 1 łyżeczka ganache do studni, a także posmarować trochę na wierzchu babeczek. Napełnij woreczek cukierniczy wybraną końcówką z solonym karmelem maślanym. Wymieszaj krem z masłem bezpośrednio na babeczkach.
Powoli podgrzej krem w małym garnku na małym ogniu.
Podczas podgrzewania śmietany, w innym garnku na średnim ogniu, dodać jedną trzecią cukru i soli i wymieszać drewnianą łyżką do uzyskania płynu. Kontynuuj dodawanie pozostałej części cukru w 1/3 krokach. Po rozpuszczeniu całego cukru, nadal mieszaj karmel, aż osiągnie nieco ciemniejszy brązowy kolor.
Wyłączyć ogień i dodać gorący krem bardzo powoli w krokach, mieszając. Bądź bardzo ostrożny, aby się nie poparzyć! Karmel jest gotowy, gdy krem i karmel są gładkie.
Przełożyć do miski w celu schłodzenia. Odstawić na 1 godzinę do ostygnięcia w temperaturze pokojowej.
Dodaj schłodzoną mieszaninę karmelu do miski do mieszania i za pomocą uchwytu łopatkowego na średniej prędkości, dodawaj masło w przyrostach. Gdy krem maślany jest gładki, jest gotowy do użycia.