Czekoladowe Słone Babeczki Karmelowe

Czekoladowe Słone Babeczki Karmelowe
Przepis czekoladowe słone babeczki karmelowe mogą zaspokoić Amerykański głód w około 2 godziny i 45 minut. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 684 kalorie, 4G białka, oraz 45 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, likier kawowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Solone Karmelowe Babeczki Czekoladowe, Czekoladowe Słone Babeczki Karmelowe, oraz Solone Karmelowe Babeczki Czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na babeczki: Rozgrzej piekarnik do 345 stopni F. Linia patelni cupcake z wkładkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W misce wymieszać cukier, mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną. W małym garnku na małym ogniu rozgrzać 1 szklankę wody, masło i espresso. Nie gotować! Po prostu rozpuść masło. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Połącz maślankę, jajka i mieszankę kawy w drugiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Połącz mokre składniki z suchymi składnikami i wymieszaj trzepaczką, aż będą gładkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Miarka ciasto do wkładek cupcake i piec przez 10 do 12 protokół. Sprawdź, czy nie ma zadków, wkładając wykałaczkę do babeczek. Jeśli wyjdzie czysty, są gotowe. Pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
W przypadku ganache: w małym garnku na małym ogniu wymieszaj czekoladę i śmietanę, aż połączą się i będą gładkie. Zdejmij ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Dodaj likier kawowy, jeśli używasz i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier KawowyLikier Kawowy
8
Aby złożyć: za pomocą corer jabłko lub małą łyżką, zgarnąć małą studnię w połowie drogi w środku babeczki. Łyżka 1 łyżeczka ganache do studni, a także posmarować trochę na wierzchu babeczek. Napełnij woreczek cukierniczy wybraną końcówką z solonym karmelem maślanym. Wymieszaj krem z masłem bezpośrednio na babeczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Apple CorerApple Corer
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
9
Dekoruj jak chcesz.
10
Powoli podgrzej krem w małym garnku na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
11
Podczas podgrzewania śmietany, w innym garnku na średnim ogniu, dodać jedną trzecią cukru i soli i wymieszać drewnianą łyżką do uzyskania płynu. Kontynuuj dodawanie pozostałej części cukru w 1/3 krokach. Po rozpuszczeniu całego cukru, nadal mieszaj karmel, aż osiągnie nieco ciemniejszy brązowy kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
12
Wyłączyć ogień i dodać gorący krem bardzo powoli w krokach, mieszając. Bądź bardzo ostrożny, aby się nie poparzyć! Karmel jest gotowy, gdy krem i karmel są gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
13
Przełożyć do miski w celu schłodzenia. Odstawić na 1 godzinę do ostygnięcia w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
14
Dodaj schłodzoną mieszaninę karmelu do miski do mieszania i za pomocą uchwytu łopatkowego na średniej prędkości, dodawaj masło w przyrostach. Gdy krem maślany jest gładki, jest gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn