Czekoladowe Muffinki Z Cukinią
Czekoladowe muffinki z cukinią mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranny posiłek. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. 594 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, mąka, zmielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 34%. Podobne przepisy to Czekoladowe Muffinki Z Cukinią, Czekoladowe Muffinki Z Cukinią, oraz Czekoladowe Muffinki Z Cukinią.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj lub ułóż dwie puszki na muffinki o pojemności 12 filiżanek z wkładkami papierowymi.
W dużej misce ubić jajka. Ubić w cukrze i oleju.
Dodać kakao, wanilię, cukinię i dobrze wymieszać.
Wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, sól, cynamon, gałkę muszkatołową, goździki i kardamon.
Wymieszać aż będzie wilgotna.
Ciasto wlać do przygotowanych puszek muffinowych wypełniających 2/3 drogi.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 20 do 25 minut.
Wyjąć z patelni i ostudzić na stojaku z drutu. Przechowywać luźno przykryte.