Czekoladowe Makaroniki Wypełnione Ganache
Czekoladowe makaroniki wypełnione Ganache może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 3912 kalorii, 54g białka, oraz 306g tłuszczu każdy. Na 7,37 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Mieszanka Baker ' s angel flake kokosowy, sól, białka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Czekoladowe Makaroniki Wypełnione Ganache, Czekoladowe makaroniki z pomarańczowym Ganache, oraz Francuskie makaroniki z gorzko-czekoladowym Ganache.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Połącz kokos, cukier i sól w dużej misce.
Dodać białka i ekstrakt; dobrze wymieszać.
Wrzuć mieszankę kokosową do 32 kopców na pokrytej pergaminem blasze do pieczenia, używając około 1 łyżki. mieszanka kokosowa dla każdego Kopca. Wciśnij wcięcia do środka każdego z nich.
Piec 20 min. lub aż brzegi są złotobrązowe. Ostudzić całkowicie na blasze do pieczenia. Tymczasem, kuchenka mikrofalowa czekolady i ostudzić Bata w mikrofali Miski na wysokości 1 min. lub do momentu całkowitego rozpuszczenia czekolady i dobrze wymieszania mieszaniny, mieszając co 30 sek.ostudzić.
Łyżka roztopionej czekolady do zamykanej plastikowej torby; wycinaj mały kawałek z jednego dolnego rogu torby. Użyj do napełniania centrów makaroniki; top z orzechami.