Czekoladowe Madeleiny
Czekolada Madeleines może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Mieszanka proszku do pieczenia, ekstrakt z wanilii, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 85 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe Madeleiny, Chocolate Chip Madeleines, oraz Czekolada Malina Madeleines dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Masło Madeleine pan.
Mąkę, kakao, proszek do pieczenia i sól przesiać razem. Odstawić.
Masło śmietankowe z wanilią i cukrem.
Dodać jajko i żółtka, ubijając do wymieszania. Mieszać w suchych składników, aż tylko połączone tylko, nie nad wymieszać.
Do przygotowanych form muszli włóż zaokrągloną łyżeczkę ciasta.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 12 minut.
Wyjąć z piekarnika i natychmiast odwrócić na stojaku z drutu do ostygnięcia. Po wystygnięciu posypać cukrem cukierniczym, w razie potrzeby.