Czekoladowe ciasteczka z orzechami makadamia i białą czekoladą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj czekolady z orzechami Macadamia i ciasteczkami z białą czekoladą. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 96 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz mąkę, czekoladę, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Spróbuj Macadamia Nut White Chocolate Chip Cookies, Ciasteczka z białej czekolady i orzechów Macadamia, oraz Ciasteczka Z Białej Czekolady Z Orzechami Macadamia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (180 stopni C). Lekko nasmaruj arkusze ciastek lub linię papierem pergaminowym.
Niesłodzoną czekoladę rozpuścić w podwójnym kotle lub gorącej, Nie wrzącej wodzie.
Masło śmietankowe, roztopioną czekoladę i cukier w dużej misce do wymieszania.
Dodaj jajko i wanilię; beat do światła. Mieszamy w mące, sodzie oczyszczonej, kawałkach czekolady i orzechach makadamia.
Upuść ciasto przez zaokrąglone łyżeczki do herbaty 2 cale od siebie na przygotowane arkusze ciastek.
Piec 10 do 12 minut lub do firmy. NIE PRZESADZAJ.
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.