Czekoladowe Ciasteczka Marshmallow
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać czekolady pokryte ciasteczka Prawoślazu spróbować. Ten przepis służy 24. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka mielonego cynamonu, jajka, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe Ciasteczka Marshmallow, Ciasteczka Czekoladowe Pokryte Czekoladą, oraz Chocolate Covered Marshmallow Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Suche składniki zmiksować w mikserze wyposażonym w przystawkę do łopatek.
Dodać masło i wymieszać na małej prędkości, aż będzie piaszczyste.
Dodać jajka i wymieszać do połączenia. Formować ciasto na dysk, zawijać i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę i do 3 dni. Gdy jest gotowy do pieczenia, nasmarować arkusz ciastek lub linii z pergaminem papieru lub nonstick do pieczenia maty.
Rozgrzać piekarnik do 375 stopni F.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do grubości 1/8 cala. Użyj foremki do ciastek, aby wyciąć małe rund ciasta, 1 do 1 1/2 cala.
Przenieść do przygotowanej patelni i piec do jasnego złotego koloru, o 10 protokół.
Ostudzić do temperatury pokojowej.
Na każde ciastko nałóż "pocałunek" z pianki.
Pozostawić w temperaturze pokojowej na 2 godziny.
Linia blachy cookie z pergaminem lub nonstick do pieczenia maty. Pojedynczo, delikatnie upuść ciasteczka z pianką do gorącej czekolady. Wyciągnij widelcem i niech nadmiar czekolady kapie z powrotem do miski.
Umieścić na przygotowanej patelni i pozostawić w temperaturze pokojowej, aż powłoka będzie jędrna, około 1 do 2 godzin.
Połączyć wodę, syrop kukurydziany i cukier w rondlu, doprowadzić do wrzenia, aż" soft-ball " etapie, lub 235 stopni na termometr cukierków. W międzyczasie posyp żelatynę zimną wodą i pozostaw do rozpuszczenia.
Wyjąć Syrop z ognia, dodać żelatynę i wymieszać. Ubij białka do uzyskania miękkich szczytów i wlej syrop do białek.
Dodaj wanilię i kontynuuj ubijanie, aż będzie sztywna.
Przełożyć do torebki z ciastem.
Polewa czekoladowa: roztopić 2 składniki razem w górnej części podwójnego kotła lub miski ustawionej na ledwo gotującej się wodzie.