Czekoladowe Ciasteczka Espresso
Czekoladowe ciasteczka Espresso mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cukru, mąki, orzechów włoskich i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowe Ciasteczka Espresso, Czekoladowe Ciasteczka Espresso, oraz Czekoladowe Ciasteczka Espresso.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj arkusze ciastek lub ułóż je papierem pergaminowym.
W górnej części podwójnego kotła roztopić niesłodzoną czekoladę, 1 szklankę chipsów czekoladowych i masło. Można to również zrobić w kuchence mikrofalowej na niskim ustawieniu. Mieszać od czasu do czasu, aż się stopi. W średniej misce, ubić jajka i cukier, aż gęste i lekkie, o 3 protokół. Wymieszać z espresso.
Dodać mieszaninę czekolady, dobrze wymieszać. Mąkę i proszek do pieczenia przesiać, złożyć do masy jajecznej. Ostrożnie złożyć posiekane orzechy i pozostałe kawałki czekolady.
Upuść ciasto przez łyżki stołowe 2 cale od siebie na przygotowane arkusze ciastek.
Piec przez 10 do 12 minut w nagrzanym piekarniku. Po zakończeniu pliki cookie będą miały zachlapany wygląd. Ostudzić na blachach do pieczenia.