Czekoladowe Bitki Z Truflami

Czekoladowe Bitki Z Truflami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać czekoladowe trufle Bites spróbować. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 30. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie batoniki do pieczenia czekolady, ekstrakt z wanilii, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Czekoladowe Bitki Z Truflami, Czekoladowe Trufle Energy Bites, oraz Chocolate Truffle Brownie Bites.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Rozwiń 3 kawałki i ułóż jeden na drugim.
3
Cut piecrust stos 10 razy za pomocą 3-calowy Okrągły frez, co 30 rund. Wciśnij rund do dna kubków Muffin bez nadzienia. (Ciasto przyjdzie w połowie strony, tworząc filiżankę.) Krawędzie flet z widelcem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
4
Piec rundy w 425 przez 8 do 10 minut lub aż złoty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Ostudzić na stojaku z drutu 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Wyjąć z patelni do stojaków z drutu i pozostawić do całkowitego ostygnięcia (około 20 minut).
7
W międzyczasie, wymieszać czekoladę i śmietanę w 3 1/2-qt. ciężki rondel na małym ogniu i gotować, stale mieszając, 4 do 5 minut lub aż czekolada topi się i mieszanina jest gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
9
Ostudzić 30 minut.
10
Wlać 1 Łyżkę. mieszanka czekolady w każdym kawałkurust. Przykryć i schłodzić 1 do 24 godzin. Na wierzch polać bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodzona Bita śmietanaSłodzona Bita śmietana
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
11
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćTwardy
Gotowe W20 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia2
Magazyn