Czekoladowe Angel Food Cakes

Czekoladowe Angel Food Cakes
Chocolate Angel Food Cakes to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 20 porcjami. Ten deser ma 101 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka angel food Cake mix, cukier puder, kakao i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Mini Angel Food Cakes, Mini Angel Food Cakes for Two, oraz Brown Sugar Angel Food Cakes.

Instrukcje

1
Line 2 (15 x 10 cali) patelnie z galaretką z pergaminem lub papierem woskowym. Przygotować angel food cake mix ciasto zgodnie ze wskazówkami opakowania, dodając niesłodzone kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Angel Food Cake MixAngel Food Cake Mix
Niesłodzone Kakao W ProszkuNiesłodzone Kakao W Proszku
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
2
Wlać równomiernie do przygotowanych patelni.
3
Piec w temperaturze 325 przez 15 do 20 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut. (Jeśli pieczenie ciast w 1 piekarniku, piec na środkowych 2 stojakach przez 10 minut; następnie zmień miejsca i kontynuuj pieczenie przez 5 do 10 minut.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Przesiać 2/3 szklanki cukru pudru równomiernie na 2 (24-x 18-inch) kawałki wytrzymałej folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
5
Poluzuj krawędzie ciast z patelni. Odwróć każdy lekko ciepły placek na przygotowany kawałek folii. Ostrożnie wyjmij pergamin i wyrzuć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6
Umieść ręcznik na wierzchu każdego ciasta. Zaczynając od 1 długiej strony, zwiń folię, ciasto i ręcznik razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
Schłodzić walcowane ciasta 30 minut lub do całkowitego ostygnięcia. Rozwiń ciasta i usuń ręczniki. (Przechowywać każdy tort na kawałku folii.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn