Czekolada-Masło Orzechowe Bonbons
Czekolada-Masło Orzechowe Bonbons może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 24 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka orzeszków koktajlowych plantatorów, chłodny bicz bitą polewą, galaretka czekoladowy pudding instant i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekolada-Masło Orzechowe Bonbons, Crunchy Chocolate Peanut Butter Lay ' s Potato Chip Bonbons, oraz Peanut Butter Cup Precel Bonbons.
Instrukcje
Linia 24 miniaturowe kubki na muffinki z wkładkami. Beat serek w dużej misce z mikserem, aż kremowy. Stopniowo ubić w mleku.
Dodać suchy budyń wymieszać; pokonać 2 min.
Łyżka do zamykanej plastikowej torby; wyciąć mały róg od dołu torby. Rurka około 1 łyżki. pudding mieszaninę do każdej filiżanki; stać wafel w filiżance. Zamrażać 2 godziny lub do firmy.
Obrać wkładki z cukierków.
Roztopić czekoladę zanurzającą zgodnie z zaleceniami pkg.; wymieszać z masłem orzechowym do rozpuszczenia. Dolne połówki cukierków zanurzyć w czekoladzie, następnie w orzechach.
Odstawić, aż czekolada będzie jędrna. Zamrozić.