Czekolada Kokos Neapolitańczycy

Czekolada Kokos Neapolitańczycy
Czekolada kokos neapolitańczycy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 66 porcji z 63 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz barwnik spożywczy, jajko, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Not Your Mother ' s Mounds Bar-gorąca czekolada z rumem kokosowym, prażonym kokosem i domową mżawką czekoladową, Hershey ' s Coconut Creme Kisses & czekoladowe babeczki z lukrem waniliowo-kokosowym, oraz Gorzka czekolada Malina kokos ciasteczka owsiane (wykonane z oleju kokosowego!) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia a 9-in. x 5-po. patelnia bochenkowa z papierem woskowanym; odstawić. W dużej misce, masło śmietankowe i cukier do lekkiego i puszystego. Ubić w jajku i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć; stopniowo dodawać do śmietany i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
Ciasto podzielić na trzy części.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4
Dodaj ekstrakt migdałowy i czerwony barwnik spożywczy do jednej porcji; rozprowadź równomiernie na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Do drugiej porcji dodać kokosę, równomiernie rozprowadzić na pierwszej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Do trzeciej porcji dodać syrop czekoladowy, rozprowadzić na drugiej warstwie. Przykryć folią; zamrozić na 4 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonego Jogurtu O Niskiej Zawartości Tłuszczu I Czekolady2 Szklanki Mrożonego Jogurtu O Niskiej Zawartości Tłuszczu I Czekolady
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
Rozwiń bochenek i przeciąć na pół wzdłuż.
8
Pokrój każdą porcję na szerokość na 1/4 cala. plastry.
9
Miejsce 2 w. osobno na nieczystych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
10
Piec w temperaturze 350° przez 12-14 minut lub do momentu, gdy brzegi będą lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.
12
W kuchence mikrofalowej roztopić kawałki czekolady i skrócić; mieszać do uzyskania gładkości. Zanurz jeden koniec każdego ciastka w czekoladzie; pozwól, aby nadmiar kapał.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
13
Umieść na woskowanym papierze; odstawić do Ustawienia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje66
Ocena Zdrowia0
Magazyn