Czarny rosyjski tort II
Czarny rosyjski tort II może być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 510 kalorii. Ten przepis służy 10. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Mało kto lubi ten deser. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka polewy czekoladowej, olej roślinny, mielone goździki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Podobne przepisy to Rosyjski Czarny Chleb, Rosyjski Czarny Chleb, oraz Rosyjski Czarny Chleb.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 calowy patelnia Bundt.
Wymieszać ciasto, wodę, olej roślinny, pudding błyskawiczny, cynamon, goździki, kawę rozpuszczalną i jajka.
Wlać do przygotowanej patelni i piec przez 45 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić przed lukrem.
Wymieszać lukier, likier kawowy i wódkę do wymieszania.
Rozprowadzić na ostudzonym cieście.