Czarne kotlety wieprzowe z grilla z marchewką Calineczką

Czarne kotlety wieprzowe z grilla z marchewką Calineczką
Czarne kotlety wieprzowe z grilla z marchewką Calineczką mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 533 kalorie. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, masło, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ziemi ziele angielskie można śledzić to danie główne z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piecu Pi jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wolnoopalacz miód Grillowany pieczeń wieprzowa z marchewką, Kotlety Wieprzowe Z Grilla, oraz Kotlety Wieprzowe Z Grilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać masło i oliwę z oliwek w garnku 4-do 5-quart na średnim ogniu, aż piana ustąpi. Ugotować cebulę, posiekany czosnek, jalapeo, i rodzynki, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zacznie brązowieć, 7 do 9 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RodzynkiRodzynki
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj bourbon (zachowaj ostrożność; alkohol może się zapalić) i gotuj, skrobając brązowe kawałki, aż większość płynu odparuje, około 2 minut. Wymieszać z kawą, następnie gotować, aż większość płynu odparuje, 3 do 5 minut. Powtórz z colą.
Składniki, których będziesz potrzebować
AlkoholAlkohol
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
KawaKawa
ColaCola
3
Dodać ketchup, sos sojowy, ocet, melasa, sos Worcestershire, pasta z czarnej fasoli, i czekolada i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
CzekoladaCzekolada
Sos SojowySos Sojowy
MelasaMelasa
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
OcetOcet
4
Dodać przyprawy i 1 łyżeczka pieprzu i dusić na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż bardzo gruby, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
PrzyprawyPrzyprawy
5
Wyjąć z ognia i ostudzić 15 minut. Czysty sos w blenderze z pozostałymi 2 ząbkami czosnku, sokiem z limonki i olejem sezamowym, aż będzie gładki i gęsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Olej SezamowyOlej Sezamowy
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Rozetrzyj 6 łyżek sosu na kotlety wieprzowe i marynuj, schłodzone, w dużym płytkim naczyniu do pieczenia co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
SOSSOS
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Nadmiar marynaty zetrzyj z kotletów papierowym ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu, aż się połyska, następnie brązowe kotlety w 2 partiach, obracając raz, o 2 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Przenieś do 4-stronnej patelni z blachy (patelnia rezerwowa) i piecz kotlety w piekarniku, aż termometr do odczytu błyskawicznego włożony do środka kotletów zarejestruje 148 do 66° dla soczystego różowego mięsa, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
6
Przenieś do deski do krojenia i pozwól odpocząć podczas gotowania marchwi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1
Roztopić masło w reserved patelni na średnim ogniu, a następnie gotować marchewki, mieszając od czasu do czasu, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać wermut i sok z cytryny i gotować, pod przykryciem, 2 protokół. Odsłaniać i gotować na wolnym ogniu, aż większość płynu odparuje i marchewki są miękkie, 4 do 5 minut. Doprawić koszerną solą i pieprzem. Podziel marchew wzdłuż o połowę, a następnie wróć do patelni i utrzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
WermutWermut
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Kotlety wieprzowe podawać z marchewką i pozostałym sosem na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
MarchewMarchew
SOSSOS
4
Uwagi kucharzy: kotlety schabowe można marynować do 5 godzin. Sos Barbecue utrzymuje schłodzony, 1 miesiąc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe

Składniki

2(zima)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)1 duży bakłażan, obrany i pokrojony w 1/2-calowe rundy (potrzebujesz co najmniej 8 rund)28Orzechy dowolne (posiekane)słodko-gorzka czekolada (60-70% kakao), posiekanasłodko-gorzka czekolada (60-70% kakao), posiekana596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwhisky bourbon (zalecane: Maker's Mark)whisky bourbon (zalecane: Maker's Mark)12Marchewki calineczkowe lub inne marchewki niemowlęce (2 pęczki; około 1 funta), przycięteMarchewki calineczkowe lub inne marchewki niemowlęce (2 pęczki; około 1 funta), przycięte11 funt cukinii,cayennecayenne596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicolacola2(może być lub przeglądać)musztarda suchamusztarda sucha596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiWytrawny wermutWytrawny wermut11 funt cukinii,ziele angielskie mieloneziele angielskie mielone1świeże jalapeño, drobno posiekane, w tym nasionaświeże jalapeño, drobno posiekane, w tym nasiona596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiPłatki Crispix, rozdrobnionePłatki Crispix, rozdrobnione6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna do smakuSól koszerna do smaku2(zima)świeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny2(zima)świeży sok z limonkiświeży sok z limonki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)melasa (najlepiej czarna)melasa (najlepiej czarna)1(może być lub przeglądać)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)227Orzechy dowolne (posiekane)filiżanki posiekanej cebuli (ofiliżanki posiekanej cebuli (o6(1 1/4-do 1 1/2-cala grubości) kotlety wieprzowe z kością w żebrach (w sumie około 4 funtów), pieczone w razie potrzeby(1 1/4-do 1 1/2-cala grubości) kotlety wieprzowe z kością w żebrach (w sumie około 4 funtów), pieczone w razie potrzeby596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 laska cynamonu (1-1/2 cala)1 laska cynamonu (1-1/2 cala)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Koreańska pasta z czarnej fasoliKoreańska pasta z czarnej fasoli2(zima)Azjatycki olej sezamowyAzjatycki olej sezamowy1(może być lub przeglądać)papryka wędzona na gorąco (pimentón picante)papryka wędzona na gorąco (pimentón picante)2(zima)6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimocna kawa parzonamocna kawa parzona1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)masło niesolonemasło niesolone3(zima)masło niesolonemasło niesolone1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane7ząbki czosnku, 5 posiekanych i 2 pozostawione w całości, podzieloneząbki czosnku, 5 posiekanych i 2 pozostawione w całości, podzielone1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Sos WorcestershireSos Worcestershire

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn