Cytrynowo-Ziołowe Panko Tilapia

Cytrynowo-Ziołowe Panko Tilapia
Cytrynowo-ziołowe Panko Tilapia może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.17 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pkt. shake â€N piec przyprawione Panko przyprawione mix powłoki, pietruszka, filety tilapia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest solidne. Spróbuj Pieczona Scrod Z Cytrynowym Ziołem Panko Okruchy, Tilapia pokryta ziołami z cytryną, oraz Tilapia Cytrynowa, Czosnkowa I Ziołowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Spryskać folią pokrytą blachą do pieczenia sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Wymieszać mieszankę, natkę pietruszki i skórkę w torebce do wytrząsania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
4
Posmaruj musztardę po obu stronach filetów rybnych, a następnie pokryj mieszanką lakierniczą zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
MusztardaMusztarda
5
Umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec 20 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn