Cytrynowa fasolka szparagowa z migdałami Marcona

Cytrynowa fasolka szparagowa z migdałami Marcona
Cytrynowa fasolka szparagowa z migdałami Marconan to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, gruba sól koszerna, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Spróbuj Cytrynowa fasolka szparagowa z migdałami Marconan, Grillowana fasolka szparagowa z migdałami Marconan, oraz Pieczone warzywa korzeniowe z migdałami Marconan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pozycja 1 stojak w górnej trzeciej i 1 stojak w dolnej trzeciej piekarnika i rozgrzać do 232°. Spray 2 duże obramowane blachy do pieczenia z nonstick spray.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć fasolkę szparagową, kliny cebuli, i majeranek w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
MajeranekMajeranek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Skropić olejem, następnie posypać grubą koszerną solą i pieprzem. Wrzucić; podzielić między przygotowanymi arkuszami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruba Sól KoszernaGruba Sól Koszerna
PieprzPieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Pieczone warzywa 15 minut. Odwróć arkusze. Kontynuuj pieczenie, aż fasola będzie miękka i zacznie brązowieć w miejscach, o 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
FasolaFasola
5
Warzywa przełożyć do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
6
Dodaj sok z cytryny, startą skórkę cytryny i połowę posiekanych migdałów. Wymieszać, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
MigdałyMigdały
7
Posypać pozostałymi migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
8
Dane Żywieniowe
9
Zobacz analizę danych żywieniowych tego przepisu "
10
Dane Żywieniowe
11
Zobacz analizę danych żywieniowych tego przepisu "
12
Zobacz Odżywianie
13
Pełna analiza tego przepisu"
14
Dane Żywieniowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn