Cytrynowa fasolka szparagowa z migdałami Marcona
Cytrynowa fasolka szparagowa z migdałami Marconan to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, gruba sól koszerna, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Spróbuj Cytrynowa fasolka szparagowa z migdałami Marconan, Grillowana fasolka szparagowa z migdałami Marconan, oraz Pieczone warzywa korzeniowe z migdałami Marconan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pozycja 1 stojak w górnej trzeciej i 1 stojak w dolnej trzeciej piekarnika i rozgrzać do 232°. Spray 2 duże obramowane blachy do pieczenia z nonstick spray.
Połączyć fasolkę szparagową, kliny cebuli, i majeranek w dużej misce.
Skropić olejem, następnie posypać grubą koszerną solą i pieprzem. Wrzucić; podzielić między przygotowanymi arkuszami.
Pieczone warzywa 15 minut. Odwróć arkusze. Kontynuuj pieczenie, aż fasola będzie miękka i zacznie brązowieć w miejscach, o 10 minut dłużej.
Warzywa przełożyć do miski.
Dodaj sok z cytryny, startą skórkę cytryny i połowę posiekanych migdałów. Wymieszać, doprawić solą i pieprzem.
Posypać pozostałymi migdałami.
Zobacz analizę danych żywieniowych tego przepisu "
Zobacz analizę danych żywieniowych tego przepisu "
Pełna analiza tego przepisu"