Cynamonowy Tost Crunch ® Ice Cream Pie
Cynamonowy Tost Crunch ® Ice Cream Pie może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 430 kalorii. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 299 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. udaj się do sklepu i odbierz bitą polewę, karmelową polewę, kartonowe lody z fasolą waniliową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Cynamonowy Tost Crunch ® Ice Cream Pie, Cynamonowy Tost Crunch ® Ice Cream, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe.
Instrukcje
W ungreased 10-calowy talerz deep-dish pie, wymieszać 3 szklanki pokruszone płatki i roztopione masło z widelcem, aż dobrze połączone. Naciśnij mieszaninę mocno w dolnej i górnej części płyty pie do skorupy.
Rezerwy kilka łyżek karmelu polewa do dekoracji.
Pozostałą polewę wlać na dno Skórki.
Pozostawić lody lekko zmiękczyć podczas opiekania kokosa. W 3-quart nonstick rondel, ciepło Kokosowe na dużym ogniu, stale mieszając, aż kokosowy jest złoty kolor.
Kokosowe przelać na talerz; ostudzić.
Łyżka lekko zmiękczonych lodów do dużej miski. Wymieszać w 1/2 szklanki prażonego kokosa. Łyżka lodów do skorupy wyłożonej pie płyty, za pomocą szpatułki do tworzenia kopiec w środku skorupy. Zamrozić do twardości, około 1 godziny.
Aby służyć, rozłóż bitą polewę na wierzchu lodów.
Skropić karmel polewa na poszczególnych porcjach ciasta; posypać 1/4 szklanki płatków i tosty Kokosowe.