Cynamonowy Tost Crunch ® Ice Cream Pie może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 430 kalorii. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 299 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. udaj się do sklepu i odbierz bitą polewę, karmelową polewę, kartonowe lody z fasolą waniliową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Cynamonowy Tost Crunch ® Ice Cream Pie, Cynamonowy Tost Crunch ® Ice Cream, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe.
Instrukcje
1
W ungreased 10-calowy talerz deep-dish pie, wymieszać 3 szklanki pokruszone płatki i roztopione masło z widelcem, aż dobrze połączone. Naciśnij mieszaninę mocno w dolnej i górnej części płyty pie do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
2
Rezerwy kilka łyżek karmelu polewa do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone Brzoskwinie
3
Pozostałą polewę wlać na dno Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
4
Pozostawić lody lekko zmiękczyć podczas opiekania kokosa. W 3-quart nonstick rondel, ciepło Kokosowe na dużym ogniu, stale mieszając, aż kokosowy jest złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
Posypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Kokosowe przelać na talerz; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
6
Łyżka lekko zmiękczonych lodów do dużej miski. Wymieszać w 1/2 szklanki prażonego kokosa. Łyżka lodów do skorupy wyłożonej pie płyty, za pomocą szpatułki do tworzenia kopiec w środku skorupy. Zamrozić do twardości, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
Posypka W Kształcie Serca
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Aby służyć, rozłóż bitą polewę na wierzchu lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
8
Skropić karmel polewa na poszczególnych porcjach ciasta; posypać 1/4 szklanki płatków i tosty Kokosowe.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem do lodów. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.