Cynamonowo-Cukrowe Tarty Figowe

Cynamonowo-Cukrowe Tarty Figowe
Cynamonowo-cukrowe tarty figowe to Wegetariańskie przepis z 9 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako deser. Mieszanka daktyli, jaj, ekstraktu z wanilanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Brown Sugar-Cinnamon Pop Tarts, Domowy Brązowy Cukier Cynamon Pop-Tarts, oraz Miodowo-imbirowe tarty jabłkowe z cynamonem i cukrem orzechy włoskie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło ubić na średniej prędkości miksera elektrycznego, aż będzie puszyste; stopniowo dodawać cukier, dobrze ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2
Dodaj jajko i wanilię, dobrze ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
(Keebler)(Keebler)
3
Połączyć mąkę i kolejne 4 składniki; stopniowo dodawać do mieszaniny masła, ubijając do wymieszania. Uformuj ciasto w kulkę. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4
Rozwałkuj ciasto do grubości 1/4" na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
5
Pokrój i dopasuj ciasto do dziewięciu lekko nasmarowanych patelni 3", zachowując resztki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
6
Połącz przetwory i pozostałe 4 składniki; dobrze wymieszaj. Łyżka wypełniająca mieszaninę do patelni do tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
7
Rozwałkuj resztki ciasta do grubości 1/8"; pokrój połowę ciasta na paski 1/4".
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
8
Pozostałą połowę ciasta kroimy małymi foremkami do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
9
Ułóż paski ciasta, fason kratowy, na wierzchu 4 tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
10
Ułożyć wycięcia w kształcie na wierzchołkach pozostałych tart.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąć CiasteczkaWyciąć Ciasteczka
11
Ułożyć tarty na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
12
Piec w 375 przez 15 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
13
Ostudzić na stojaku z drutu. Delikatnie wyjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
14
Uwaga: do konfitur figowych użyliśmy braswella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem FigowyDżem Figowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia3
Magazyn