Cynamonowe-Nadziewane Grillowane Brzoskwinie
Cynamonowe Nadziewane grillowane brzoskwinie mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 57 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka mielonych goździków, cukru, 3-mniej tłuszczu twarogu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Cynamonowe-Nadziewane Grillowane Brzoskwinie, Croissant French Tost Faszerowany Grillowanymi Brzoskwiniami, oraz Grillowane brzoskwinie + brzoskwinie i lody.
Instrukcje
W małej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż gładka; beat w jogurcie, aż gładka. Przechowywać w lodówce około 30 minut lub do schłodzenia.
Grill gazowy lub węglowy. W małej misce wymieszać cukier, cynamon i goździki; odstawić.
Starannie szczotkuj stojak do grilla olejem roślinnym.
Połówki brzoskwini ułożyć, ściąć boki, na grillu. Przykryć grill; gotować na średnim ogniu 3 minuty.
Włącz połówki brzoskwini pokroić boki do góry.
Ścięte boki posmarować masłem; każdą połówkę posypać około 1 łyżeczką mieszanki cukru. Przykryć grill; gotować o 3 minuty dłużej lub aż zmiękną. Obrócić połówki brzoskwini przyciąć boki w dół; gotować 30 do 60 sekund dłużej lub aż wycięte boki są karmelizowane.
Aby służyć, łyżka nieco mniej niż 2 łyżki mieszanki jogurtu do każdej połowy brzoskwini; posypać każdą z 1 łyżką płatków.
Mżawka z ciepłą polewą karmelową.